Od wielu lat Restauracja Tequila
specjalizuje się w organizacji imprez
zamkniętych tj. wesel, przyjęć, bankietów, styp itp.
Co roku ponad 60 par obdarza nas zaufaniem powierzając przygotowanie i prowadzenie
tej wyjątkowej uroczystości, jaką jest wesele.
Dla naszych klientów przygotowaliśmy dwie klimatyzowane sale z niezależnym zapleczem, na których może biesiadować
w trakcie wesela odpowiednio 74 i 110 osób. Sale te są do wyłącznej dyspozycji naszych gości.
Chcąc przygotować jak najlepsze warunki dla organizacji imprez zamkniętych zapewniliśmy 30 miejsc parkingowych oraz całodobowy monitoring obiektu przez profesjonalną firmę ochroniarską.
Dokładamy szczególnych starań, aby przygotowywać przyjęcia zgodnie z oczekiwaniami naszych klientów, dlatego wspólnie z organizatorami szczegółowo ustalamy menu i przebieg uroczystości.
Bogate menu zawierające kilkadziesiąt wykwintnych potraw, jest dostosowywane do upodobań naszych gości. Przygotowujemy także potrawy na specjalne życzenie organizatorów wg ich sprawdzonych przepisów. Nad przygotowaniem i przebiegiem przyjęcia czuwa wykwalifikowany i doświadczony personel.
Oferta na przygotowanie przyjęcia weselnego:
• Tradycyjne powitanie chlebem i solą Pary Młodej przez rodziców lub restaurację
• pierwszy toast lampką wina musującego
Dania gorące:
zupa ( do wyboru )
- II danie : mięsa gorące – trzy rodzaje(do wyboru) po 2 porcje na osobę
- Dodatki : jarzynka gorąca, bukiet surówek, ziemniaki , frytki
ok. 21:00 :
- Szynka wieprzowa pieczona w całości (serwowana z wózka)z sosem chrzanowym i musztardowym
ok. 22:00
ok. 1:30 – 2:00
- do wyboru: gulasz cygański ,forszmak cysterski lub udka pieczone z pieczarkami.
Zimne zakąski - do wyboru z asortymentu :Schab pieczony ( śliwka / morela )
- Rolada z kurczaka
- Rolada z karkówki
- Kaczka faszerowana
- Indyk w maladze
- Pasztet z pistacjami
- Wędliny
- Jajka faszerowane (łososiem/pieczarką)
- Galaretki drobiowe / wieprzowe
- Befsztyk tatarski / tatar z łososia
- Rolada z łososia wędzonego w cieście szpinakowym
- Śledzie w oleju / koreczki śledziowe
- Pstrąg w galarecie
- Ryba faszerowana
- Dorsz po grecku
- Sałatki - jarzynowa, tropikalna, śledziowa, meksykańska,
Gorące napoje : kawa i herbata - bez ograniczeń
Koszt powyższego menu – 140zł od osoby
Ponadto proponujemy:
- puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną lub mus owocowy - 10zł
- tort weselny (piętrowy - różne smaki) oraz ciasta – 10 zł (od osoby)
- prosiaki faszerowane ( serwowane zamiast szynek)
- napoje gazowane, wody mineralne, soki owocowe za 10 zł/osoba – bez ograniczeń
- stół ( bufet) wiejski – 500 zł.
- proponujemy pomoc przy wyborze zespołu muzycznego, prezentera, oraz usług fotograficznych
- pokoje gościnne – 50 zł od osoby