Z okien Rezydencji Myśliwskiej roztacza się widok na rozległe nadmorskie łąki i pasące się na nich konie, natomiast wiosną i jesienią liczne stada żurawi. Szum morza, rżenie koni i klengor żurawi układają się w niepowtarzalną melodię tego miejsca.
Przykładowe Menu weselene
- przystawka – łosoś po peruwiańsku w sosie chrzanowym
- zupa - rosół z bażanta z ciastem naleśnikowym
- II-danie 5 rodzajów (po 50% porcji)
- pieczeń z piersi indyka faszerowana świeżymi warzywami w sosie szampańskim
- pierś z kurczaka faszerowana ananasem na słodko
- pieczeń z jelenia w sosie grzybowym
- polędwica wieprzowa z grilla w sosie zielonego pieprzu
- łosoś seute w sosie ogórkowo - koperkowym
dodatki:
- ryż na sypko w sosie słodko- kwaśnym
- ziemniaki z wody z masłem i koperkiem
- kulki ziemniaczane
- zapiekane plastry ziemniaczane
surówki:
- z kapusty pekińskiej
- z marchwi z ananasem
- z selera z rodzynkami
- z czerwonej kapusty
deser
- banan zapiekany w cieście kokosowym na musie owocowym
z dodatkiem bakalii i bitej śmietany.
zimne zakąski :
- tymbaliki z kurczaka
- jajko garnirowane w szynce
- łosoś wędzony na melonie
- pieczeń ze schabu ze śliwką w maladze
- pieczeń z polędwicy wołowej faszerowana słoniną na kwaśno
- pstrąg wędzony w sosie chrzanowym
- pasztet z sarniny z zielonym pieprzem
- pstrąg w galarecie
- śledzie w śmietanie
-zestaw sałatek warzywnych
-zestaw wędlin
-zestaw serów
W nocy na gorąco
- strogonoff z jelenia
- czerwony barszcz z kołdunami
Poprawiny:
-zupa cebulowa z grzanką zapiekaną z serem
-zestawy mięs z pierwszego dnia
-ziemniaki zasmażane po staropolsku
-ryż z warzywami
-zimne zakąski