Wyjątkowo urokliwy wystrój wnętrza restauracji Hoteli Amax, ciepło barw, okna z przepięknym widokiem na jezioro, roślinne zdobienia na ścianach i filarach oraz fontanna w centralnym punkcie, dają wytchnienie i zachęcają do spożywania wykwintnie przygotowanych dań.
Szef Kuchni postanowił wykorzystać bogactwo okolicznych jezior i umieścił w menu smakowite dania z sandacza, okonia, węgorza, lina czy sielawy. Urozmaiceniem karty dań są potrawy z ryb morskich takich jak halibut, sola czy łosoś.
Obok smacznych potraw z ryb w karcie znajdują się różnorodne dania mięsne, owoce morza oraz zapiekanki z makaronów, których procedury przyrządzania wywodzą się zarówno z potraw kuchni regionalnej jak i międzynarodowej.
Bliskość Puszczy Piskiej pozwala na obecność w menu potraw z dziczyzny takich jak filet z jelenia czy schab z dzika oraz potrawy z runa leśnego – głównie z grzybów.
Naszymi atutami są przede wszystkim wspaniała kuchnia, profesjonalny personel oraz bogate doświadczenie w obsłudze tego typu imprez.
Catering jesteśmy w stanie przygotować w dowolnie wskazanym miejscu lub możemy zaproponować sprawdzoną lokalizację.
Szczególnie gorąco polecamy zorganizowanie rejsu wraz z obiadem bądź kolacją na pokładzie Statku Chopin - replice XIX wiecznego żaglowca. Wyborny posiłek podczas rejsu, na środku Jeziora Śniardwy na długo zapadnie w pamięć jego uczestnikom.